Over

Onze vakantie bungalow in Tsjechiëe, geschikt voor 7 personen, ligt aan de rand van een dorpje aan een rustig straatje, 100m van het skicentrum. Op en nabij de parkeerplaats van het skicentrum een restaurant, skiverhuur, een mountainbike traject, een Bobsleebaan, trampolinepark en recent geopende speeltuin. Ook dichter bij huis, aan de overkant van de straat een klein speeltuintje. Op 1 km afstand een prachtige 18 holes golfbaan en een openluchtzwembad.

Het huis ligt op een hoogte van 580 meter aan de grens van het nationaal natuurpark “Krkonose” (Reuzengebergte). Vanuit het keukenraam zicht op de hoogste bergtop van het Reuzengebergte, de Snezka, 1601 m.
Het huis heeft 3 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, 2 toiletten, een gerenoveerde badkamer, een woonkamer met satelliet tv en een aparte eetkamer. Kelder met dartbord, sjoelbak etc.
Fietsen en wasmachine kunnen in overleg gebruikt worden tegen redelijke vergoeding.

Grenzend aan de woonkamer een terras met openhaard voor de barbecue.
Op de oprit plek voor 3 auto’s,  garage beschikbaar.
De vrijstaande bungalow staat op een grondstuk van 1000m2 en is geheel omheind zodat  kinderen veilig kunnen spelen in de tuin met zwembad , zandbak en trampoline . De tuin grenst aan de zuidzijde  aan een bergriviertje waarin verse forel gevangen kan worden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.